Topplista


Börspoddens 10 mest lyssnade avsnitt!


 1.

Bild på M.Syding

Avsnitt 92 – Intervju med fenomenet Mikael Syding

-I sitt längsta avsnitt någonsin träffar Börspodden den överpresterande, mytomspunna och legendariska hedgefondförvaltaren Mikael Syding. Efter nästan 15 år i den innersta kretsen på Brummerfonden Futuris väljer han här att tala ut i närmare 2 timmar. Om du inte lär dig något av det här är nog finansbranschen inget för dig.

 

 

 


 2.

Avanzamannen

Avsnitt 83 – Avanzamannen

– Börspodden har träffat Avanzamannen, en av Sveriges största traders. Hur började allt? Hur handlar han? Lyssna så får ni svaren.

 

 

 

 


 3.

Avsnitt_89

Avsnitt 89 – Oraklet i Omaha

– Börspodden har lyssnat på Warren Buffett i Omaha och är fylld med nya idéer. Dessutom Per H Börjesson som plockar ut det viktigaste från Berkshires årsstämma!

 

 

 


 4.


sparpoddenAvsnitt 85 – Börspodden möter Sparpodden

-I ett extrainsatt specialavsnitt träffar vi Sparpodden för att prata om trading, aktier och mycket mycket mer.

 

 

 

 


 5.

Avsnitt_86Avsnitt 86 – Guldtjurens år

– Den här veckan snackar vi Kina, budet på Nokia och delar ut ett gammalt aktiemäklartips. Dessutom intervjuer med Ivisys, Phase Holographic samt Cantargia.

 

 

 


 6.


4020Avsnitt 100 – Sommarpoddare 4020

-Börspodden har träffat George Bol, Sveriges tråkigaste investerare, som driver den populära bloggen 40 procent 20 år samt analystjänsten Börsdata. Är värdeinvestering för populärt och hur dyr är börsen egentligen nu? Det och mycket mer får ni svar på i dagens avsnitt. Intervjun spelades in den 18 juni.

 

 

 


 7.

Avsnitt_88Avsnitt 88 – Aktiesparnarna goes speculative buy

– I avsnitt 88 gör Börspodden kanske sin största rapportgenomgång någonsin, John tittar på de mindre bolagen och Johan seglar bland de stora. Torsten verkar speedad och Aktiespararna har blivit galet offensiva.

 

 

 

 


 8.

Avsnitt_77Avsnitt 77 – Strecket

– Rapporter, räntor, banker och preffar. Allt detta och lite till i veckans avsnitt. Dessutom har Börspodden träffat Lauri Rosendahl på Nasdaq OMX för att prata om strecket och hur handeln har utvecklats de senaste åren.

 

 

 

 


 9.

Avsnitt_81Avsnitt 81 – Tur eller skicklighet?

– Centralbankerna styr världen och Börspodden försöker reda ut begreppen. Johan berättar om den gången han läste på för mycket och John har plockat fram en trio som alltid underpresterar.

 

 

 

 


 

 10.

Avsnitt_97Avsnitt 97 – Sommarpoddare Dan Castillo

– Börspodden har träffat entreprenören Dan Castillo. Hör Dan berätta om hur det gick till när bolaget som idag värderas till över 3 miljarder dollar grundades av några studenter i Linköping.